Contact

Telefoon
Voor al uw vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 010-4256254. Fivesenses is doordeweeks en in het weekend telefonisch bereikbaar. Gedurende uw reis kunt u 24 uur per dag contact opnemen.

Afspraak
Bij voorkeur maken we een afspraak met u om van gedachten te wisselen over de mogelijkheden voor uw reis. U bent van harte welkom in Rotterdam, maar mocht u de voorkeur geven aan een gesprek bij u thuis, dan komen we vanzelfsprekend graag langs.

Fivesenses is gevestigd op de Mariniersweg 24 in Rotterdam Centrum. Centraal in de stad en goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Behalve Fivesenses vindt u op de Mariniersweg ook Aboriginal Art Gallery Rotterdam. In de directe omgeving van de Mariniersweg zijn voldoende parkeermogelijkheden. Laat het ons vantevoren weten wanneer u met de auto komt, dan zorgen we dat u kosteloos van de parkeergarage gebruik kunt maken.

E-mail
Wilt u digitaal contact met Fivesenses, stuur dan een e-mail naar info@fivesenses.nl. Wanneer u een offerte wilt aanvragen, vul dan het algemene offerteformulier of een van de offerteformulieren bij de Fivesenses reisvoorbeelden in. U ontvangt zo spoedig mogelijk per e-mail een op maat gemaakt reisplan terug of indien nodig wordt er telefonisch contact opgenomen.

Openingstijden (uitsluitend op afspraak)
Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur.
Zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Fivesenses
Mariniersweg 24
3011 NN Rotterdam
010-4256254