Nieuw-Zeeland

Lang beschouwd als een goed bewaard geheim. Maar sinds de adembenemende natuur van Nieuw-Zeeland een hoofdrol heeft gespeeld in Lord of the Rings, staat het hoog op menig verlanglijst. Dit land moet je met eigen ogen zien om het te kunnen geloven. Zon of regen. Winter of zomer. Nieuw-Zeeland is in het echt nog mooier.

Uw persoonlijke voorkeuren staan centraal in het ontwerp van uw Fivesenses-reis door Nieuw-Zeeland. Kamperen of bijzondere B&B’s? Of misschien juist een combinatie? ‘Back-to-basic’ of ‘in stijl’; er valt uren over te praten. Wat zijn aandachtspunten? Welke ‘reisbagage’ heeft u al? Ook helpen wij u uiteraard met het maken van keuzes.

Op basis van uw reiswensen en onze expertise maken we een persoonlijk reisplan. Dit reisplan bestaat uit een gedetailleerd reisschema met bijbehorende prijsopgave en toelichting.  Zodra het reisplan naar uw wens is, reserveren we de reis. Voor, tijdens en ook na uw reis houden wij graag contact en eenmaal aan de andere kant van de wereld kunt u ons 24/7 bereiken. Fivesenses is van begin tot het einde van de reis uw betrokken partner. Neem contact op om te bepalen wat Fivesenses voor u kan betekenen. Dit kan in een persoonlijke gesprek maar ook telefonisch of per e-mail.

Bel mij terug

We geven u een aantal suggesties die als leidraad kunnen dienen voor uw eigen reis naar Nieuw-Zeeland. Deze reisvoorbeelden zijn stuk voor stuk combinaties van hoogtepunten en minder bekende gebieden in Nieuw-Zeeland. Laat u inspireren door bijzondere accommodaties, onverwachte routes en verrassende invalshoeken. Regelmatig veranderen we het aanbod aan reisvoorbeelden. Zit uw bestemming er niet tussen? Neem contact met ons op en graag ontwerpen we ook úw persoonlijke reis.

Fivesenses ontwerpt en organiseert iedere reis naar Nieuw-Zeeland volledig op maat. Veel Fivesenses-reizigers gingen u voor, ieder met eigen wensen en vragen. Steeds gaven wij hier een passende en creatieve invulling aan.  Graag nemen we u mee in een aantal sprekende voorbeelden van wensen van onze klanten en onze aanpak. Daag ons ook uit voor een originele invulling van uw vakantie naar Nieuw-Zeeland en gegarandeerd dat u een reis gaat maken die iedere verwachting overtreft.

  • Met de camper of auto door Nieuw-Zeeland? Lees verder
  • Meerdaagse wandelingen in een reis door Nieuw-Zeeland. Lees verder
  • Als ik dan toch zo’n tijd moet vliegen, dan wel zo comfortabel mogelijk. En als het even kan in een A380….. Lees verder

‘Four seasons in one day’. Niet alleen is dit een van de mooiste nummers van ’s lands meest geliefde band Crowded House. Ook is het een waarheid die op ieder moment van de dag, in ieder deel van Nieuw-Zeeland en ieder seizoen op kan gaan. Op een willekeurige dag kun je ’s ochtends met regen uit Christchurch vertrekken, sneeuw zien vallen op de bergen van Arthurs Pass om uiteindelijke ’s middags in het zonnetje over een strand aan de West Coast te wandelen. Dat is Nieuw-Zeeland. In grote lijnen kun je van de volgende indicatie uitgaan:

Noordereiland: oktober – april
Zuidereiland: oktober – april

Maar, wat ons betreft moet je je in de voorbereiding van een reis naar Nieuw-Zeeland eigenlijk niet teveel laten leiden door de weersomstandigheden. Omdat Nieuw-Zeeland te boek staat als een land waar het best in de zomermaanden (december – februari) kan worden gereisd, is dit een periode waarin het verhoudingsgewijs aanmerkelijk drukker is dan in de lente of de nazomer. Het kan in tal van opzichten lonen om juist buiten het hoogseizoen te reizen. Een maand als november, maart of zelfs april kent doorgaans prima weersomstandigheden. Er is veel minder vraag naar accommodaties of campers en al vrij snel merk je in deze tijd dat het lijkt alsof je Nieuw-Zeeland voor jezelf hebt. Graag wisselen met u van gedachten over de ‘voors en tegens’ van een bepaalde reisperiode die u in gedachten heeft. Neem contact op om te bepalen hoe we voor u de best denkbare reis door Nieuw-Zeeland kunnen organiseren.